Xiaomi 14 özellikleri sızdırıldı!

Amiral gemi modellerinde beklediği başarıyı tam anlamıyla yakalayamayan Xiaomi, yeni telefonuyla tüketicilerin beğenisini kazanmaya çalışacak. Yakın zamanda tanıtılmasını beklediğimiz Xiaomi 14, üstün özellikleriyle dikkat çekmeye hazırlanıyor. Tanıtıma az bir zaman kala cihazın özellikleri sızdırıldı. Biz de bu haberimizde söz konusu modelin teknik özelliklerini mercek altına alıyor olacağız. Dilerseniz vakit kaybetmeden başlayalım. İşte detaylar!

Xiaomi 14 özellikleri sızdırıldı!

Xiaomi 14 120 Hz ekran tazeleme oranı sunan  6,44 inç boyutundaki  C8 OLED panelle beraber gelecek.  2.800 nit parlaklık sunacak olan bu ekran, 1,5K çözünürlükte olacak. Telefon gücünü ise Qualcomm tarafından üretilecek olan  Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden alacak. Henüz çıkışını gerçekleştirmeyen bu işlemci, Qualcomm’un en iddialı ve en güçlü işlemcisi olacak.

Xiaomi 14 sırtında üçlü kamera kurulumu ile gelecek. Bu noktada 50MP ana kameraya 50MP ultra geniş açılı kamera ve 50MP telefoto lens eşlik edeceğini belirtmiş olalım. Telefonun selfie kamerası hakkında ise bir bilgimiz yok. 90W hızlı şarj destekli 4.600 mAh’lik bir bataryaya ev sahipliği yapacak olan telefon, IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı olduğunu da kanıtlıyor. Modelin fiyatı ne olacak sorusu ise elbette ki henüz cevabını bulmuş değil. Xiaomi 14 hakkında detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort